Otthon önmagamban

Ezotéria a boldogság és a gazdagság szolgálatában

Ezohírek
Űrlap kitöltése
űrlap gyakorlása
2018-04-11 19:32:33
hoponopono
Hoponopono alkalmazása most. Kedveseim! Elkezdtem a Hoponoponó módszerrel való tisztítást. Az első internetes konzultáció és a tisztítás ingyenes. Az én békéje.
2012-07-13 14:44:10
Egymásra rakódott neheztelés feloldása
Életünk minden területén előfordulhatnak olyan helyzetek, ahol nem élhetjük meg érzéseinket, indulatainkat. Ezek csak gyűlnek és nőnek és ha nem dolgozzunk velük, problémákat okoznak. Ez egy nagyon jó gyakorlat egymásra rakódott neheztelések oldására
2012-02-10 21:07:59
Erős idegzetűeknek
Hogyan szüntetheted meg a számodra kellemetlen emberek hatásait a mindennapjaidra. Ilona szokott a gyakorlat mellé egy zacskót is adni, ha valakinek kellemetlen inger lenne a gyomrában. Kipróbáltam. Nekem tetszik.
2012-02-10 20:25:42
A firkálgatás segít a gondolkodásban
Két évvel ezelőtt mutattam nektek a firkavirágokat, amik gondolkodás közben jönnek belőlem azóta is. Éppen ők tehetnek róla, hogy kreatív dolgokat .....
2011-12-11 15:47:25
Mit látsz?

Itt találsz néhány online kártya, runa és jövendőmondó programot. Mulatságnak jó, de mivel nincs segítő melletted óvatosan kezeld a dolgot! (Csak saját felelőségedre használhatod!)

Klikkelj a szivecskére! Angyal kártya

Napi tarot

Dimenzió tarot

Szín tarot

Három lapos tarot

Runa jóslás

 

További progik:

 

Jövendőmondó kártya, runa és egyéb programok

 

 

Szerencsesütik

Crowley - napi kártya

    Ji Csing

Angyal kártya

Iránytű

Egyiptomi jóskövek

Agyalkártyák

Arkangyali üzenetek

Gyógyító angyalok jóskártya

Meditáció angyalkával

Angyali útmutatás jóskártya

Gyógyítás tündérekkel

Runajósda

Vikingek jóslata

   
   

 

Az első saját kártyámat 2010-ben készítettem néhány hónappal a tanfolyam előtt. Ezen csak azok a szavak voltak rajta, amik számomra a legfontosabbak. Ezen kívül készítettek dombornyomott lapon runa kártyát és nyomtattam magamnak angyalkártyákat is.

Az Angyalkártya tanfolyam számomra nagyon érdekes és élménydús volt. Megtapasztaltam a kártyázás minden jó oldalát, lehetőségeit.

Mondhatnám a felsorolásnál, hogy kedvenc kártyáim, de minden kártya a kedvencem. Két pakli van, amivel nem tudok megbarátkozni, de az első kellemetlenségek után ezzekkel nem végeztem munkát.

A kártyák előkészítése:

Minden új csomagot használatba vétel előtt meg kell tisztítani, fel kell szentelni. Az angyaloltár előkészítése után el kell végezni a szertartást. Én még hívni szoktam segítőket is, hogy biztosabb lehessek a dolgomban.

Ismerkedés a kártyával:

Minden új csomagot laponként át szoktam nézni és minden információt összegyűjtök róla. Ez általában órákig tart, de van, hogy több napon is foglalkozom vele. Az első kirakásokat mindig magamnak végzem.

Munka másokkal:

A kirakás előtt mindig beszélgetünk, sokszor egészen hétköznapi témákról. Ennek az a feladata, hogy meginduljon az energiaáramlás. A kirakás mindig a helyzetnek megfelelően történik a kiválasztott csomaggal.

 


Üzenőfal


Kérlek írd meg a véleményedet.

Köszönöm :)

Az e-mail címem a lábléc alatt található.

Hírlevél kérhető e-mail-ben a kvetkező témákban:

  1. A jövőd titkai. Mit tudhatunk meg belőle?
  2. Teremtés
  3. Test, lélek, aura tisztítása
  4. A pozitív gondolkodás
  5. Ezoterikus gondolkodás és közszereplők ebben a témában
Hírek
Szabó Ilona webkonferenciái
Szabó Ilona hetenként tart webkonferenciákat
2011-10-30 21:44:28
Egymásra rakódott neheztelés feloldása
Életünk minden területén előfordulhatnak olyan helyzetek, ahol nem élhetjük meg érzéseinket, indulatainkat. Ezek csak gyűlnek és nőnek és ha nem dolgozzunk velük, problémákat okoznak. Ez egy nagyon jó gyakorlat egymásra rakódott neheztelések oldására
2012-02-10 21:07:59
A saját eszközeim