Otthon önmagamban

Ezotéria a boldogság és a gazdagság szolgálatában

Ezohírek
Űrlap kitöltése
űrlap gyakorlása
2018-04-11 19:32:33
hoponopono
Hoponopono alkalmazása most. Kedveseim! Elkezdtem a Hoponoponó módszerrel való tisztítást. Az első internetes konzultáció és a tisztítás ingyenes. Az én békéje.
2012-07-13 14:44:10
Egymásra rakódott neheztelés feloldása
Életünk minden területén előfordulhatnak olyan helyzetek, ahol nem élhetjük meg érzéseinket, indulatainkat. Ezek csak gyűlnek és nőnek és ha nem dolgozzunk velük, problémákat okoznak. Ez egy nagyon jó gyakorlat egymásra rakódott neheztelések oldására
2012-02-10 21:07:59
Erős idegzetűeknek
Hogyan szüntetheted meg a számodra kellemetlen emberek hatásait a mindennapjaidra. Ilona szokott a gyakorlat mellé egy zacskót is adni, ha valakinek kellemetlen inger lenne a gyomrában. Kipróbáltam. Nekem tetszik.
2012-02-10 20:25:42
A firkálgatás segít a gondolkodásban
Két évvel ezelőtt mutattam nektek a firkavirágokat, amik gondolkodás közben jönnek belőlem azóta is. Éppen ők tehetnek róla, hogy kreatív dolgokat .....
2011-12-11 15:47:25
Mit látsz?

Az agykontrollban sok olyan gyakorlat van, ami könnyebé teszi az életünket és e mellett a tanfolyamokon olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik hozzád hasonlóan gondolkoznak.

Én Domján László tanfolyamán vettem részt Békéscsabán. Az első sorban ültek olyan specialisták, akik az agykontroll különböző ágaival foglalkoztak behatóbban vagy más módszerekkel kombinálták azt. Örömmel hallottam, hogy több olyan klub alakult, ahol közösen, egymást segítve dolgoznak a tagok.

Én is részt veszek két közösség összejövetelein, de e mellett el tudnám képzelni, hogy egy olyan közösség létrejöjjön, ahol a legújabb tapasztalatainkat megbeszélnénk egymással és ami igazán jó, azt továbbfejleszthetnénk.

Az agykontroll alapvető gyakorlatait 20 hozzászólás után a canadahun.com weblapról le lehet tölteni és blog is van ebben a témában.

A legfrisebb tanfolyamok időpontjait, trénereit megtalálod az agykontroll.hu werblapon.

Mások sikertörténeteiből energiát és motívációt meríthetsz. Ilyen esettanulmányokat olvashatsz ezen az oldalon.

Én tiszta szívvel ajánlom mindenkinek mert, ha csak annyi eredményt érsz el, hogy a gyakorlat alatt magadra figyelsz az már nagy eredmény. Valamiért azt tanították velünk, hogy mindenkinek meg kell felelnünk és mindenkit segíteni kell, mert ez a helyes és minden más önzés.

Azt elfelejtették nekünk elmondani, megtanítani, hogy számunkra  a legfontosabb lény az saját magunk és a sorsunk megváltoztatásában is csak magunkra számíthatunk. A legtöbb betegség, konfliktus harc ebből ered és teljesen értelmetlen.

A huszonkettes csapdája pedig ott van, hogy aki nem szereti önmagát, az soha nem tud szeretni másokat sem, mert akkora elégedetlenséget gyűjt össze, hogy amikor azt kivetíti másokra, óriási keresztként nehezedik rá. Egyedül marad és szitkozódva húzza maga után az egyre nehezedő keresztjét.

Egy pillanat tudatosság elegendő ahhoz, hogy az ember meglássa, hogy ez a kereszt csak a fejében létezik és le is lehet tenni. A sok, nagyon jó tudatosságot fejlesztő gyakorlat segíthet meglátni a körülöttünk lévő csodákat.

 A "laboratórium"-ban például azt tehetsz, amit akarsz. Az élet vizében fürödhetsz, a gondjaidat, feladataidat megbeszélheted a legjobb segítőkkel, olyanokkal is, akik már nem élnek.

A saját tapasztalataimat szívesen megosztom bárkivel e-mailban.

 

Üzenőfal


Kérlek írd meg a véleményedet.

Köszönöm :)

Az e-mail címem a lábléc alatt található.

Hírlevél kérhető e-mail-ben a kvetkező témákban:

  1. A jövőd titkai. Mit tudhatunk meg belőle?
  2. Teremtés
  3. Test, lélek, aura tisztítása
  4. A pozitív gondolkodás
  5. Ezoterikus gondolkodás és közszereplők ebben a témában
Hírek
Űrlap kitöltése
űrlap gyakorlása
2018-04-11 19:32:33
A firkálgatás segít a gondolkodásban
Két évvel ezelőtt mutattam nektek a firkavirágokat, amik gondolkodás közben jönnek belőlem azóta is. Éppen ők tehetnek róla, hogy kreatív dolgokat .....
2011-12-11 15:47:25
A saját eszközeim