Otthon önmagamban

Ezotéria a boldogság és a gazdagság szolgálatában

Ezohírek
Űrlap kitöltése
űrlap gyakorlása
2018-04-11 19:32:33
hoponopono
Hoponopono alkalmazása most. Kedveseim! Elkezdtem a Hoponoponó módszerrel való tisztítást. Az első internetes konzultáció és a tisztítás ingyenes. Az én békéje.
2012-07-13 14:44:10
Egymásra rakódott neheztelés feloldása
Életünk minden területén előfordulhatnak olyan helyzetek, ahol nem élhetjük meg érzéseinket, indulatainkat. Ezek csak gyűlnek és nőnek és ha nem dolgozzunk velük, problémákat okoznak. Ez egy nagyon jó gyakorlat egymásra rakódott neheztelések oldására
2012-02-10 21:07:59
Erős idegzetűeknek
Hogyan szüntetheted meg a számodra kellemetlen emberek hatásait a mindennapjaidra. Ilona szokott a gyakorlat mellé egy zacskót is adni, ha valakinek kellemetlen inger lenne a gyomrában. Kipróbáltam. Nekem tetszik.
2012-02-10 20:25:42
A firkálgatás segít a gondolkodásban
Két évvel ezelőtt mutattam nektek a firkavirágokat, amik gondolkodás közben jönnek belőlem azóta is. Éppen ők tehetnek róla, hogy kreatív dolgokat .....
2011-12-11 15:47:25
Mit látsz?

A magyarországi irodalma egyre nagyobb. Több hivatásos segítő, tréner írt könyvet, készített weboldalt és foglalkozik ezzel a módszerrel, mert annyira egyszerű, hogy vérlázító.

Sajnálom

Kérlek bocsáss meg nekem

Köszönöm

Szeretlek

Sajnálom: ez a felelőségvállalás szinte mindenért, ami a világban történik

Kérlek bocsáss meg nekem: megbánás és megbocsátás Istentől és önmagunktól

Köszönöm: Hála a megbocsátásért

Szeretlek: az egyetlen igaz érzés, a lét szeretete és elfogadása

Ezzel dolgozik a SZI módszer is több esetben, Győri Judit könyvét is megvásároltam, sok nagyon jó gyakorlatot írt a ho'oponopono módszeréhez és most tréningeket is tart. Akit érdekel, szívesen tovább küldöm az e-mail-jét.

Aki többet akar tudni a módszerről, annak ajálhatom a:

- A Hoponopono könyvet, amit a Szabó Ilon shopjából meg is lehet rendelni.

- Szabó Ilona hoponoponora épülő gyakorlatait is könnyedén letöltheted innen.

- Az aktuális tanfolyamokról a friss hírekben olvashattok.


Ez az idézet az "Egyensúlyteremtés" honlapról származik

Joe Vitale - dr. Ihaleakala Hew Len: HO'OPONOPONÓ

 

„Dr. Ihaleakala Hew Len Az Ön-Azonosság ho’oponopono-val sok embert meggyógyított! A ho’oponopono lényege, hogy önmagunk tisztításával a világot is megtisztítjuk. Miként működik a folyamat?

Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm!


A saját valóságunkat mi teremtjük önmagunknak! Te teremted a valóságod.

 Így ha valaki megjelenik a valóságodban, a személyeket is Te teremted! Nem csupán, amit látsz, hiszel, akarsz, hanem magukat a helyzeteket is az emberekkel és az ő élményeiket is!

Az első szint a ho’oponopono-ban: vállald a felelősséget! Száz százalék felelősséggel tartozol mindenért a valóságodban. Mindent te hoztál létre! Ha felfedezel valamit magadban, vagy egy másik emberben, ami nem tetszik (harag, düh, szomorúság vagy akár betegség), vidd el a Mindenséghez! És kérd meg segítse törölni ezeket a dolgokat. Mondd ezekkel a szavakkal:

Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm.

Feloldhatod a magadban lévő gátakat. És más emberek gátjait. Hisz minden benned van! Ha megváltoztatod a belső világod, megváltozik a külső világ is!

Dr. Len úgy véli, nem mi irányítjuk az életünket. A hiedelmeink irányítanak. A tudatos elménken másodpercenként 7 bit információ halad át, míg a tudattalan elménket 55 billió bit! Nem irányíthatjuk a tudattalant, de kitisztíthatjuk.

Amikor tisztítani kezdte önmagát, nem az embert, a helyet, vagy az eseményt tisztította, hanem a gondolatait ezekkel az emberekkel, helyekkel, vagy helyzetekkel kapcsolatban.
Ez egy egészen új látásmódhoz segít hozzá. Nem kell, hogy vallásos légy. Csupán hidd el, hogy van valaki, egy erő, ami hatalmasabb nálad, aminek része vagy, s így nem vagy egyedül.
A mondatokat bármilyen sorrendben használhatod.

Mi az a Zéró szint?

A ho’oponopono-val elkerüljük és eltávolítjuk a mérgező, nemkívánatos energiákat. Ez az a szint, ahova mindannyian el akarunk jutni. Ez az a szint, ahol nincsenek többé korlátok, emlékek. Egy vagy az Istennel, Mindenséggel, Univerzummal. Ahogy tetszik…
És amikor a zéró szinten vagy, nincsenek többé korlátok.  Hiszen mindenkinek vannak korlátok az életében. A Vonzás Törvénye könnyebben dolgozik nekünk, ha nincsenek korlátaink.
A zéró szinten mindened lehet, minden lehetsz, bármit megtehetsz, amit csak akarsz!

 

Fontos: Minden cselekedetünk, gondolatunk emlékekből VAGY inspirációból származik. Az emlékek a múlt programjai, hiedelmeink. Az inspiráció a Mindenség sugallata. Tehát az emlékeinket kell megtisztítani. Ha kitisztultál, inspirációkat kapsz.
Valószínűleg még senki nem érte el a zéró szintet. Dr. Len sem. De amint ő közeledik hozzá, úgy leszünk mi is egyre közelebb.
Hidd el, az inspirációkból akarsz élni! És mindez négy kis mondatot múlik!


Dr. Len úgy véli, ha azt gondolod, hogy van választásod, hogy kövesd, vagy ne kövesd az inspirációt, még nem vagy tiszta. Ha azon gondolkodsz, hogy tedd vagy ne tedd, még mindig van egy emlék vagy program, ami visszatart. Amikor tiszta vagy minden kétség nélkül cselekszel a sugallatra. Ha van választásod, még mindig van mit tisztítanod.


Hiszen az tesz boldoggá, amiért „jöttél”. Tegyük fel, hogy az élet egy zenekar. Te játszol a hegedűn, élvezed, jól csinálod. Kipróbálhatod a nagybőgőt, kevésbé tesz majd boldoggá, és a zenekar sem szól olyan szépen. És ezzel azt akarom mondani, hogy amit valójában szeretsz csinálni, hát azt kell tenned! Kövesd az inspirációd!


És mi az amit szeretsz csinálni? Mik a valódi céljaid az életben? Írd csak le, olvasd vissza, és amit olvasol, az a te utad a siker felé! Légy őszinte magadhoz!

Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm!”

 

Gondolatok a könyvből:

„Az univerzum akkor kezdődött, amikor a semmi meglátta magát a tükörben.” 

„A ho’ oponoponó a problémákat nem nyűgnek, hanem lehetőségnek tekinti. A problémák nem egyebek, mint visszajátszott múltbeli emlékek, amelyek azért jönnek elő, hogy lehetőséget kapjunk a Szeretet szemével való látásra és az inspirációból történő cselekvésre.”

 
„Mindenki a saját látásának korlátait véli a világ korlátainak”

 

„Az emlék: gondolkodás, az inspiráció: megengedés. De ha Te az emlékeidet játszod vissza – és szinte mindig azt teszed - , nem fogod meghallani az inspirációt, és főleg nem fogsz az alapján cselekedni. „ és azt is tudnod kell, hogy az elme egyszerre csak egy dolgot szolgálhat! Vagy azt szolgálja, ami éppen az elmédben történik emlékezésként, vagy pedig az inspirációt!

”Be kell menned a sötétbe ahhoz, hogy előhozhasd a saját fényedet!”

 

Üzenőfal


Kérlek írd meg a véleményedet.

Köszönöm :)

Az e-mail címem a lábléc alatt található.

Hírlevél kérhető e-mail-ben a kvetkező témákban:

  1. A jövőd titkai. Mit tudhatunk meg belőle?
  2. Teremtés
  3. Test, lélek, aura tisztítása
  4. A pozitív gondolkodás
  5. Ezoterikus gondolkodás és közszereplők ebben a témában
Hírek
Ho'oponopono tanfolyam
Csoportos Ho'oponopono tanfolyamot tart Tóthné Győri Judit
2011-10-30 21:36:04
Mental Focus
Egy nagyon jó módszer, ami kipróbált és működik.
2011-11-04 15:38:47
A saját eszközeim