Otthon önmagamban

Ezotéria a boldogság és a gazdagság szolgálatában

Ezohírek
Űrlap kitöltése
űrlap gyakorlása
2018-04-11 19:32:33
hoponopono
Hoponopono alkalmazása most. Kedveseim! Elkezdtem a Hoponoponó módszerrel való tisztítást. Az első internetes konzultáció és a tisztítás ingyenes. Az én békéje.
2012-07-13 14:44:10
Egymásra rakódott neheztelés feloldása
Életünk minden területén előfordulhatnak olyan helyzetek, ahol nem élhetjük meg érzéseinket, indulatainkat. Ezek csak gyűlnek és nőnek és ha nem dolgozzunk velük, problémákat okoznak. Ez egy nagyon jó gyakorlat egymásra rakódott neheztelések oldására
2012-02-10 21:07:59
Erős idegzetűeknek
Hogyan szüntetheted meg a számodra kellemetlen emberek hatásait a mindennapjaidra. Ilona szokott a gyakorlat mellé egy zacskót is adni, ha valakinek kellemetlen inger lenne a gyomrában. Kipróbáltam. Nekem tetszik.
2012-02-10 20:25:42
A firkálgatás segít a gondolkodásban
Két évvel ezelőtt mutattam nektek a firkavirágokat, amik gondolkodás közben jönnek belőlem azóta is. Éppen ők tehetnek róla, hogy kreatív dolgokat .....
2011-12-11 15:47:25
Mit látsz?

Az imádság, az Istennel való kapcsolat valóban nagyon fontos. Amikor egyedül maradunk csak ez marad és hidd el, ennek mindig van eredménye, mindig van válasz, csak figyelned kell. Jön egy gondolat, egy tünet, egy sor az ujságból és megvilágosodnak a dolgok.

Gyöngyi blogjában igy van meghatározva az imaterápia:

"Imaterápia

 
A legjobb, ha bajban vagyunk, nehézségben, próbában,  az imaterápia. Olyan jó Jézus lábaihoz leborulni, Neki elmondani mindent, Vele beszélgetni! Őt imádni, szépségében gyönyörködni! Testnek-léleknek gyógyszer!  Senki nem ért meg úgy, mint az én drága Megváltóm! Tudom ma oly divatos meditálni, és ki tudja, még mennyi mindent kipróbálnak az emberek, hogy a lelkük megnyugodjon. Minden bajra a válasz: Jézus Krisztus! Ő az egyetlen út a lelki békességhez! Olyan szépen meg van írva a Bibliában, Jézus mondja: „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. „Máté 11:28   Olyan sokszor megtapasztaltam már az életemben, ha Hozzá megyek, Ő betölt az Ő békéjével, szeretetével, ami semmivel sem pótolható! Ő a megoldás mindenre! Bár minden ember megismerné, és Hozzá menekülne! Köszönöm Uram, hogy ismerhetlek Téged! Így soha nem vagyok egyedül, mert Te velem vagy! Kell ennél több?"
 

Természetesen nem szükséges előre megtanult szöveggel imádkozni. Jó az is, ha tiszta szívvel elmondod a problémádat a segítődnek, Jézusnak, Istennek vagy annak, aki a te hited szerint segíteni tud neked.
 
Csodaszép és nagyon sok ima van itt.
Üzenőfal


Kérlek írd meg a véleményedet.

Köszönöm :)

Az e-mail címem a lábléc alatt található.

Hírlevél kérhető e-mail-ben a kvetkező témákban:

  1. A jövőd titkai. Mit tudhatunk meg belőle?
  2. Teremtés
  3. Test, lélek, aura tisztítása
  4. A pozitív gondolkodás
  5. Ezoterikus gondolkodás és közszereplők ebben a témában
Hírek
Szabó Ilona webkonferenciái
Szabó Ilona hetenként tart webkonferenciákat
2011-10-30 21:44:28
Mental Focus
Egy nagyon jó módszer, ami kipróbált és működik.
2011-11-04 15:38:47
A saját eszközeim