Otthon önmagamban

Ezotéria a boldogság és a gazdagság szolgálatában

Ezohírek
Űrlap kitöltése
űrlap gyakorlása
2018-04-11 19:32:33
hoponopono
Hoponopono alkalmazása most. Kedveseim! Elkezdtem a Hoponoponó módszerrel való tisztítást. Az első internetes konzultáció és a tisztítás ingyenes. Az én békéje.
2012-07-13 14:44:10
Egymásra rakódott neheztelés feloldása
Életünk minden területén előfordulhatnak olyan helyzetek, ahol nem élhetjük meg érzéseinket, indulatainkat. Ezek csak gyűlnek és nőnek és ha nem dolgozzunk velük, problémákat okoznak. Ez egy nagyon jó gyakorlat egymásra rakódott neheztelések oldására
2012-02-10 21:07:59
Erős idegzetűeknek
Hogyan szüntetheted meg a számodra kellemetlen emberek hatásait a mindennapjaidra. Ilona szokott a gyakorlat mellé egy zacskót is adni, ha valakinek kellemetlen inger lenne a gyomrában. Kipróbáltam. Nekem tetszik.
2012-02-10 20:25:42
A firkálgatás segít a gondolkodásban
Két évvel ezelőtt mutattam nektek a firkavirágokat, amik gondolkodás közben jönnek belőlem azóta is. Éppen ők tehetnek róla, hogy kreatív dolgokat .....
2011-12-11 15:47:25
Mit látsz?

Manhertz József - kommunikációs és önbizalomépítő tréner

Az önbizalomépítés csodálatos módszereit tanítja tréningeken és online is.

Én a hírleveleit szoktam olvasni és az ehhez kapcsolódó hanganyagot hallgatom meg. Az élet több területét felölei tevékenysége.

A weblapján ezt írja:

Ha nincs önbizalmad...

Itt az alkalom, hogy végre feltöltődj és megerősödj. Az elmúlt 20 év alatt kifejlesztett, letesztelt, emberek ezreinek sikerrel átadott, azonnal alkalmazható gyakorlati tippek várnak Rád. Nem amerikai könyvekből kimásolt adomák, hanem egy magyar ember magyar tapasztalata magyar embereknek.

Ha pedig van önbizalmad...

Most ahhoz kapsz tanácsokat, hogy megvédd és tovább erősödj. Az önbizalom egy olyan pszichológiai állapot, amely nem állandó. Ha nem erősítjük, akkor csökken - erről a környezetünk gondoskodik. Pénzt sem akkor kezdünk keresni, amikor már elszegényedtünk. A befektető a meglévő pénzéből csinál még többet. Pontosan így van ez az önbizalommal is. A meglévő önbizalmad megsokszorozásához kapsz itt meglepően hatékony eszközöket.

Érdemes átböngészni a weblapját: manhertz.com

Üzenőfal


Kérlek írd meg a véleményedet.

Köszönöm :)

Az e-mail címem a lábléc alatt található.

Hírlevél kérhető e-mail-ben a kvetkező témákban:

  1. A jövőd titkai. Mit tudhatunk meg belőle?
  2. Teremtés
  3. Test, lélek, aura tisztítása
  4. A pozitív gondolkodás
  5. Ezoterikus gondolkodás és közszereplők ebben a témában
Hírek
Webkonferencia Szabó Ilonával
Minden kedden délben és 20.30 órakor nagyon jó webkonferenciát tart Szabó Ilona, a SZI kommunikáció kidolgozója, megalkotója. Nekem eddig nagyon bejön és a barátaimnak is bemutattam már. A hírlevelet szívesen továbbküldöm.
2011-12-11 15:35:36
Csapó Ida hírlevele
Ma és holnap, azaz szombaton és vasárnap 2011. november 5-én és 6-án este 7 és 8 órakor a legsikeresebb magyar üzletasszony, Kalmár Krisztina Talk Fusion Gyémánt tart előadást, pontosabban online bemutatót.
2011-11-05 14:52:37
A saját eszközeim